Follow on Bloglovin

Betygskala:
♥ - Inte min smak
♥ ♥ - Okej
♥ ♥ ♥ - Bra!
♥ ♥ ♥ ♥ - Väldigt bra!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ - Helt fantastisk!

Jag håller på:
Delirium by Lauren Oliver Fallen by Lauren Kate The Hunger Games by Suzanne Collins Hush, Hush by Becca Fitzpatrick Iron Fey by Julie Kagawa The Mortal Instruments by Cassandra Clare Twilight by Stephenie Meyer Vampire Academy by Richelle Mead Wicked Lovely by Melissa Marr The Cahill Witch Chronicles by Jessica Spotswood

När man har kört fast


Kommentarer
Postat av: Beate
Publicerat den

Det här har faktiskt aldrig varit ett problem för mig... Jag börjar alltid med karaktärer, sedan några nyckelscener och jobbar jag mig liksom fram till slutet och sedan fyller på där jag behöver för att det ska fungera rent logiskt :) Detta sker oftast innan jag aktivt sätter mig ner för att börja skriva, så jag har målet klart för mig :) Förlåt för att jag inte kunde vara till så mycket hjälp! Lycka till!

Svar: Ja, det brukar fungera så får mig med men inte den här gången... Tack i alla fall! Det släpper säkert snart :)
Nathalie


URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: eve - min bok och jag
Publicerat den

För mig är det oftast slutet som kommer till mig först!

Men för att hjälpa dig att komma vidare så kan jag tipsa dig om att bara börja ordbajsa! Även om det inte blir bra så kommer man igång med att skriva i alla fall och då brukar det släppa. Ett annat tips (som man bör göra när man är ensam hemma ;) ) är att göra ett litet improvisationsskådespel av historien då du spelar en av karaktärerna (t ex huvudkaraktären) och ser vad som händer!

Och slutligen vill jag säga att personligen så tycker jag bättre om sorgliga slut till en sorglig berättelse, men då ska det vara en mening med det slutet, t ex att det är det enda sättet för karaktärerna att komma vidare i livet. Jag säger som en av mina lärare brukar göra: "Sometimes you have to kill your darlings."

Hoppas jag kan vara till någon hjälp! :)

Svar: Tack, jättebra tips! Ska testa det :)
Nathalie


URL: http://minbokochjag.blogspot.se/

Lämna gärna din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0